Shop

Unifitt Whey Premium Protein, de hoogste kwaliteit proteïne poeder met een geweldige smaaksensatie!

De proteïne shake van UNIFITT bevat alleen hoogwaardige eiwitten in een unieke eiwit blend. Deze samenstelling zorgt voor een unieke smaak sensatie die je geprobeerd moet hebben. Met maar liefst 23 gram hoogwaardige whey eiwit per scoop. Daarnaast heeft elke dosering weinig calorieën, en is deze laag in suiker en vet. De perfecte eiwitshake voor het in stand houden van je spieren, ondersteuning tijdens het afvallen of het herstellen na een zware workout vanwege de hoge hoeveelheid BCAA’s.
 

Unifitt whey premium protein

  • Maar liefst 23 gram hoogwaardige Whey eiwit per shake
  • Een heerlijke, volle romige smaak
  • Mixt super makkelijk en drinkt makkelijk weg
  • Vrij van toegevoegde suikers
  • 4 verrukkelijke smaken
  • De hoogwaardige whey eiwitshake voor elk doeleinde
  • 33 doseringen per pot
 

4 Heerlijke Smaken

Alle smaken zijn uitvoerig getest door een breed en ervaren testpanel, hierin zijn geen concessies gedaan en alleen de allerbeste smaak gecombineerd met de meest hoogwaardige ingrediënten heeft het eindproduct gehaald. Daardoor heeft de UNIFITT Whey Protein alleen hoogwaardige ingrediënten waardoor je per scoop niet alleen 23 gram whey eiwit binnenkrijgt, maar ook de nodige L-glutamine, Alaline, Leucine en L-arginine. Deze ondersteunen in het herstel van de spieren. En natuurlijk niet onbelangrijk, geen toegevoegde suikers, laag in calorieën en vet-arm.

Gebruik

Meng 1 maatschep (30 gram) met 200 ml koud water of melk en wacht na het schudden of mixen in de blender eventjes een minuut zodat je van een heerlijke proteïnedrank kan gaan genieten. Uit deze pot met een inhoud van 1000 gram kan je 33 doseringen halen.

LET OP

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige maaltijd gebruikt worden. Aanbevolen dosering is tussen de 1 – 3  scoops per dag.

Na openen goed sluiten. Droog, donker en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Toont alle 4 resultaten