APK voor je lichaam?

Met behulp van onze meetapparatuur kun je een APK van je gezondheid uit laten voeren. Een korte en betaalbare gezondheidsscreening voor medewerkers waardoor kan worden ingegrepen ter voorkoming van uitval door ziekte of stress.

De Multiscan Pro

Met behulp van de Multiscan Pro kun je regelmatig die APK van je gezondheid uit laten voeren. Het is een nieuw, innovatief type apparaat binnen de meet- en analyse systemen en vormt een meerwaarde op het gebied van preventie, begeleiding en gezondheidszorg. De Multiscan Pro werkt op basis van functionele, fysiologische gegevens die in enkele minuten tijd gemeten worden. De verkregen informatie wordt softwarematig verwerkt en biedt een overzicht van de status van jouw gezondheid op het gebied van o.a. lifestyle, voeding en suppletie, zuurgraad, orgaanfuncties, mentale en hormonale gezondheid, sport en beweging.

Hoe werkt het?

De meting is snel, veilig en pijnloos. De meting bestaat uit het plaatsen van handen en blote voeten op een metalen plaatje, 2 elektrodes op het voorhoofd en een zuurstof- en hartslagmeter aan de wijsvinger.

Gedurende 2 minuten worden 4 verschillende medische metingen gedaan. De software analyseert de metingen en toont de resultaten in duidelijke plaatjes en getallen.

Het systeem is gevalideerd en uitgebreid getest in onderzoek waarbij werd vergeleken met de “gouden standaard” meetmethode. Daarin werden zeer grote overeenkomsten gevonden.

De meting wordt aanvullend aan een intakegesprek gedaan, maar kan ook los daarvan gedaan worden. De scan is eigenlijk voor iedereen nuttig, of je nou gezond of ziek bent. Er worden altijd persoonlijke aandachtspunten gegeven voor verdere verbetering van het functioneren van je lichaam.